Wednesday, September 26, 2007

C++ segons Linus Torvalds

Linus Torvalds (programador, creador del sistema operatiu Linux):

C++ és un llenguatge horrible. És més horrible encara pel fer que hi ha molts programadors subestàndard utilitzant-lo, fins el punt que és molt molt més fàcil generar programes de merda i totalment inútils. Francament, fins i tot si elegir C no servís de res més que per mantenir allunyats als programadors de C++, ja seria en si mateix una bona raó per utilitzar C.


Jo penso totalment al contrari. Què n'opineu?

2 comments:

wygc 2006 said...

Bé, és una veritat a mitges. C++ té coses bones, però mal emprat pot provocar malsons pels programadors que hagin de mantenir aplicacions. Però es poden fer bons programes (òptims i mantenibles), sempre i quan s'imposi a l'equip de programadors un estil i unes normes de com programar. Llenguatges posteriors a C++ com java i C# s'han dissenyat restringint la llibertat del programador a canvi d'oferir més seguretat. Altres llenguatges de més alt nivell com python encara donen més seguretat.

OuFeRRaT said...

Està clar que tot el que pots fer en C ho pots fer en C++. Aquest tipus de frases em sonen a 'jo em limito al C perquè ja no tinc ganes d'aprendre més i tota aquesta canalla que fan meravelles amb el C++ són uns estúpids...' el Linus Torvalds està acabat, mira si s'està tornant lleig el Linux que fins i tot el Windows li copia coses... ;-)