Wednesday, March 5, 2008

Aniràs a votar?

Encara penses que anar a votar és una obligació democràtica? (δημοκρατία del grec poble i govern). Després de veure que no hi ha cap polític honest, que l'única ambició que tenen és el poder, que no lluiten per uns ideals, sinó per la poltrona? Per veure com s'embutxaquen els teus calers?

Aniràs a votar a les eleccions espanyoles per legitimar el règim monàrquic post-franquista pseudo-democràtic espanyol? Per reconèixer la sobirania del poble espanyol que considera als catalans com a part d'aquesta?

Jo aniré de calçotada :)




Tant de bo tots els polítics fossin tan clars i honestos com l'Ariel Santamaria, de la CORI, que ahir va anunciar que està treballant per ser President de Catalunya el 2010.

5 comments:

wygc 2006 said...

estic d'acord en el que dius, pero jo anire a votar. estic dubtant entre el PP, perque fotin canya i llavors la gent desperti, i un partit indepe una mica cutre. no votar o votar en blanc em sembla una mica cutre, beneficia el ppsoe.

Anonymous said...

Doncs jo aniré de calçotada amb tu :)

Però jo sí que votaré...

SiKNUS.CAT said...

Cony, vota als escons insubmissos!!

OuFeRRaT said...

Anant a votar estaria legitimant el règim igualment.

Ari said...

Jo he anat a votar, m'ha servit d'excusa per pujar al poble :).
Votar a la demarcació de Lleida no fa tan mal com a Barcelona, almenys no tens ni idea de a qui estàs donant el vot ^^U.